Loading Evenimente

Evenimente viitoare

Evenimente Search and Views Navigation

List of Evenimente

Buchet de toamnă-octombrie

26 octombrie 2019 intre orele 2:00 pm - 4:30 pm

Ne vom relaxa în preajma florilor și vom crea un buchete din florile de sezon. Vei învăța despre simetria culorilor și vei pleca de la atelier cu un buchet creat chiar de mâinile tale. Copiii au intrare gratuită și vor lucra împreună cu părinții.

bijuterie florală

Bijuterii florale – noiembrie

16 noiembrie 2019 intre orele 2:30 pm - 5:00 pm

Vom construi bijuterii florale, accesorii pentru o ținută inedită. Avem la îndemână flori, fructe toate materialele  necesare pentru a inventa propriile bijuterii. Copiii au intrare gratuită și vor lucra împreună cu părinții.
Îți vei face noi prieteni și vei pleca acasă cu accesoriile create chiar de tine.

Ornamente de brad-noiembrie

23 noiembrie 2019 intre orele 2:30 pm - 4:30 pm

Din fetru, nasturi, fire colorate și fructe uscate vom inventa accesorii pentru brad și pentru casă. Vom construi și un cadou unicat pentru cel drag creat chiar de mâinile voastre. Copiii au intrare gratuită și vor lucra împreună cu părinții.

Ornamente florale-decembrie

14 decembrie 2019 intre orele 2:30 pm - 6:00 pm

Vom construi un aranjament floral și o coroniță pentru ușa casei și le vom decora cu accesorii de sezon. Copiii au intrare gratuită și vor lucra împreună cu părinții. Alege să faci un cadou sau să îmbraci propria casă în sărbătoare.

Terariu cu suculente-ianuarie

11 ianuarie 2020 intre orele 2:30 pm - 5:00 pm

Vom crea un aranjament de tip terariu cu specii diferite de plante suculente pe care le vom planta într-un vas prevăzut cu substrat și ornamente din piatră. Vei primi și sfaturi pentru întreținere și expunere acasă sau la birou.

Aranjament floral-februarie

22 februarie 2020 intre orele 2:30 pm - 4:30 pm

Vom construi un aranjament floral și îl vom decora cu accesorii de sezon. Va fi un cadou prețios sau o decorațiune pentru propria casă. Copiii au intrare gratuită și vor lucra împreună cu părinții.

Atelier pentru Ziua Mamei-martie

7 martie 2020 intre orele 2:30 pm - 4:00 pm

Vom surprinde doamnele cu un aranjament floral într-o ceașcă generoasă. Vom avea la dispoziție flori și accesorii sezoniere, șnur de mărțișor și câte o ceașcă. Copiii au intrare gratuită și vor lucra împreună cu părinții.

Buchet de primăvară-aprilie

11 aprilie 2020 intre orele 2:00 pm - 4:30 pm

Ne vom relaxa în preajma florilor și vom crea un buchete din florile de sezon. Vei învăța despre simetria culorilor și vei pleca de la atelier cu un buchet creat chiar de mâinile tale. Copiii au intrare gratuită și vor lucra împreună cu părinții.

+ Exportă evenimente