Loading Evenimente

Evenimente viitoare

Evenimente Search and Views Navigation

List of Evenimente

Atelier de 8 Martie

Atelier pentru ziua Mamei-martie

7 martie 2020 intre orele 2:30 pm - 4:00 pm

Vom surprinde mămicile, bunicile, prietenele cu un aranjament floral. Avem la dispoziție flori și accesorii sezoniere, șnur de mărțișor și câte o generoasă ceașcă. Copiii au intrare gratuită și vor lucra împreună cu părinții.

Kokedama – martie

21 martie 2020 intre orele 2:30 pm - 4:30 pm

Vom folosi licheni, pământ special și trei plante diferite pentru aceste boluri verzi și vom crea ornamente deosebite pentru casă sau birou. Aranjamentele Kokedama pot fi atârnate sau așezate pe un vas platou, fiind o modalitate naturală și versatilă de a vă expune plantele favorite.

Atelier buchet de primăvară- aprilie

11 aprilie 2020 intre orele 2:00 pm - 4:30 pm

Ne vom relaxa în preajma florilor și vom crea un buchet din florile de sezon. Vei învăța despre simetria culorilor și vei pleca de la atelier cu un buchet creat chiar de mâinile tale. Copiii au intrare gratuită și vor lucra împreună cu părinții.

atelier terariu

Terariu cu suculente-aprilie

25 aprilie 2020 intre orele 2:30 pm - 5:00 pm

Vino să construim un aranjament floral și să îl decorăm cu accesorii în tematică Pascală. Vom avea la dispoziție fulgi diafani și oușoare colorate, flori de sezon și coșuleț din nuiele. Va fi un cadou prețios sau o decorațiune pentru propria casă. Copiii au intrare gratuită și vor lucra împreună cu părinții.

bijuterie florală

Bijuterii florale- mai

9 mai 2020 intre orele 2:30 pm - 4:30 pm

Vino să descoperi micuța artizană din tine. Construim bijuterii florale, accesorii pentru o ținută inedită. Avem la îndemână flori, fructe și toate materialele  necesare pentru a inventa propriile bijuterii. Copiii au intrare gratuită și vor lucra împreună cu părinții.
Vei putea purta accesoriile create chiar de tine multe sezoane.

Acces gratuit copiilor. Relaxare pentru părinți.

Coronițe, flori, fete-iunie

24 iunie 2020 intre orele 7:30 pm - 9:00 pm

Evadează din cotidian într-o frumoasă zi de miercuri. Ne pregătim pentru Sânziene cu mândre coronițe și parfumate brățări. Vom afla legendele acestei sărbători și vei pleca de la atelier cu podoabe create chiar de mâinile tale.
Copiii au intrare gratuită și vor lucra împreună cu părinții.

+ Exportă evenimente